Grit Sablare - Solutia Optima pentru Curatarea Suprafetelor din Lemn

Sablarea este mai mult asociata cu curatarea suprafetelor metalice, insa aceasta procedura nu este rezervata numai acestora. Utilizarea gritului de sablare si pentru alte tipuri de suprafete precum cele din lemn, piatra, beton, caramida, sticla sau orice alt material solid, s-a dovedit a fi o solutie inspirata pentru curatarea acestora. Procedeul de sablare cu ajutorul gritului se realizeaza prin proiectarea particulelor abrazive pe suprafata ce se doreste a fi curatata sau reconditionata si astfel reziduurile sunt eliminate eficient si rapid. 

Curatarea suprafetelor din lemn cu grit sablare


In special in curatarea suprafetelor din lemn, utilizarea acestui grit sablare a oferit de fiecare data rezultate foarte bune. Este o modalitate eficienta, sigura dar si economica ce asigura o pregatire corespunzatoare suprafetelor. De asemenea, asigura o pregatire optima a suprafetelor din lemn pentru o prelucrare sau o finisare ulterioara respectand standardele in vigoare. Chiar daca lemnul nu a fost protejat corespunzator de-a lungul timpului, aceasta procedura de sablare ofera posibilitatea de a realiza o curatare in profunzime. 

Mai ales daca gardul tau din lemn sau peretele casei tale au devenit victimele artistilor urbani, acest lucru se poate rezolva foarte simplu prin procedeul de sablare. Prin intermediul procedurilor de curatare cu grit sablare se pot curata eficient toate tipurile de suprafete din exteriorul casei (lemn, caramida, piatra sau urme nedorite de vopsea). Sablarea reprezinta una dintre cele mai eficiente si rapide modalitati prin care poti sa obtii rezultatele dorite cu un minim de efort. 

Utilizarea de grit sablare nu implica nici un pericol pentru sanatate atunci cand este utilizat. De asemenea, este un material pentru sablare ecologic si nu dauneaza mediului inconjurator. Nu contine metale grele sau alte substante cu efect nociv. 

Sablarea cu grit aduce in prim plan o serie de avantaje in comparatie cu alte metode de sablare. Datorita formei particulelor sablarea se realizeaza rapid si eficient. Nu mai este nevoie de o sablare suplimentara iar lucrarile sunt de calitate si suprafetele pregatite corespunzator pentru finisare ulterioara. 

Grit sablare un material ecologic cu rezultate de calitate


Daca te gandesti sa iei in considerare utilizarea unei proceduri chimice pentru curatarea unei suprafete, este mult mai optim sa folosesti grit sablare care este ecologic si ofera numeroase avantaje. Poate sa fie folosit cu succes in spatii deschise iar procedura se realizeaza perfect, astfel incat sa nu ramana impuritati sau zone neacoperite. Astfel, procedura de sablare a suprafetelor cu ajutorul gritului garanteaza faptul ca in momentul in care vine vorba despre finisare ulterioara, vopseaua sau lacul aplicate pe suprafata respectiva nu vor intra in contact cu impuritatile. 

Acest grit sablare este foarte eficient si creste aderenta lacurilor sau vopselelor la suprafata pentru care se adreseaza. Asadar, indiferent daca suprafetele din lemn au fost tinta artistilor urbani sau pur si simplu doresti sa oferi un aspect nou si imbunatatit, atunci poti sa te bazezi pe eficienta acestui grit sablare. 

Atunci cand utilizezi grit sablare vei putea avea garantia ca surpafetele din lemn sunt curatate eficient si rapid. Este una dintre cele mai bune solutii pentru curatarea suprafetelor si de fiecare data se obtin rezultatele cele mai bune.
SHARE

Centrul de Stiri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu