Scorul Carotenoidelor din Piele

Ce inseamna scorul carotenoidelor din piele? Scorul carotenoid al pielii este o interpretare numerica a continutului propriu de carotenoide din piele si un indicator important al fortei totale al sistemului de sprijinire cu antioxidanti al organismului dumneavoastra. Antioxidantii sunt acei micronutrienti care ajuta organismul in lupta cu stresul oxidativ generat de alimentatia necorepsunzatoare, fumatul, poluarea, stresul psihic, dar si de insasi functionarea cotidiana a organismului (aportul de oxigen). 


Stresul oxidativ afecteaza fiecare celula, pana la nivel de ADN si genereaza, in timp, boli degenerative, boli de carenta (boli cardiovasculare, diabet, cancer, etc), precum si accelerarea proceselor de imbatranire. Programul nutritional LifePak si sucul G3 sunt dovedite a imbunatati substantial scorul carotenoid dupa o cura de trei luni. Compania Nu Skin Enterprises, prin divizia sa Pharmanex, oferind si garantie de returnare a banilor pebtru aceste produse in cazul in care la sfarsitul curei nu se observa o imbunatatire a acestui scor. 

Stiati ca studiile clinice au demonstrat ca nivelul carotenoidelor este in corelatie cu nivelul altor antioxidanti necarotenoizi?
SHARE

Centrul de Stiri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu