Seriale ce Pot Starni Discutii Aprinse intre Prieteni

Exista cateva filme si seriale care duc inevitabil la certuri pentru ca oamenii au pareri diferite cu privire la acestea. Unele seriale sunt destul de asemanatoare, ele starnind o multime de pareri cu privire la acest lucru.


Rick and Morty si The Big Bang Theory

Exista doua seriale care va vor face sa va certati pentru stiinta, aceste seriale fiind Rick si Morty si The Big Bang Theory. In Rick si Morty vedem aventurile prin care trec omul de stiinta Rick si nepotul sau, ei impartindu-si timpul intr-o viata normala, dar si aventuri primejdioase in care se intalnesc cu o multime de creaturi ce nu au mai fost vazute. Un serial asemanator, bazat pe stiinta, este The Big Bang Theory in care vedem viata unor fizicieni care lucreaza la Cal Tech, o companie din California. In Rick si Morty stiinta este pusa in prim plan, in timp ce relatiile dintre oameni ajung sa fie considerate a fi mai mult amuzante decat serioase, acest fapt fiind in antiteza cu ceea ce se intampla in The Big Bang Theory, serial in care relatiile sunt puse pe primul loc. Aceasta antiteza poate duce la certuri intre persoanele care privesc aceste doua seriale.

Narcos si El Chapo

Alte certuri pot porni de la serialele Narcos si El Chapo, aceste seriale vorbind despre viata unor traficanti de droguri. Va exista sansa ca si in acest caz sa apara discutii in contradictoriu pentru ca personajele din aceste seriale sunt destul de similare.

Seinfield si Friends

Ai putea spune ca Seinfield si Friends sunt doua seriale destul de similare, dar pentru unele persoane acest lucru nu este deloc adevarat. In Friends avem un grup de sase prieteni care isi savureaza tineretea in New York City, iar in Seinfield, personajul principal este Jerry Seinfield, el jucandu-se pe sine in cadrul serialului. Discutiile in contradictoriu apar atunci cand persoanele incep sa vorbeasca despre care dintre cele doua seriale va ramane in mintea oamenilor si peste 50 de ani.

Stranger Things si Dark

Chiar si Stranger Things si Dark sunt doua seriale care pot starni discutii in contradictoriu, aceste movies 2018 sunt fascinante, ele avand totusi si unele asemanari precum copii disparuti. O alta asemanare pe care o intalnim in ambele seriale este atmosfera intunecata, unele persoane fiind de parere ca Dark este o versiune pe care adultii o vor aprecia mai mult, spre deosebire de Stranger Things.

Game of Thrones si Vikings

Serialele dramatice si populare precum Game of Thrones si Vikings sunt si ele surse ale contradictiilor, aceste seriale fiind recunoscute datorita popularitatii lor. Ele reusesc sa invaluie actiunea si drama intr-un aer istoric, motiv pentru care sunt extrem de apreciate. Parerile in contradictoriu apar atunci cand se face referire la care din cele doua povesti este mai previzibila. Unele persoane sunt de parere ca Game of Thrones este un serial mai imprevizibil, in timp ce altele considera ca Vikings este serialul care poate avea un twist la care sa nu te astepti. Discutiile in contradictoriu mai apar si in cazul luptelor pentru tron, unii fiind de parere ca acestea sunt mai intense in Game of Thrones, spre desoebire de serialul Vikings.
SHARE

Centrul de Stiri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu