Cel mai Bun Telefon al Anului

Zilele trecute mi-am achizitionat un Galaxy Note 8 si trebuie sa recunosc ca este cea mai buna investitie in materie de terminale mobile pe care am facut-o vreodata! Sunt dezvoltator de aplicatii mobile si in domeniul meu este imperios necesar sa detin cel putin patru telefoane pe care sa imi testez programele. 


Detin la ora actuala un iPhone 7, un iPhone 5, un Samsung Galaxy S3 si acum un Galaxy Note 8 si trebuie sa recunosc ca este un terminal extraordinar. Testarea de aplicatii consuma foarte multe resurse, deseori, programele folosite nu sunt optimizate, de aceea este important ca terminalele pe care acestea sunt urcate sa poata sa le ruleze. Unde un iPhone 7 se straduieste, Galaxy Note 8 exceleaza. 

Modul in care acesta poate rula chiar si cele mai prost optimizate aplicatii, software care consuma foarte multe resurse si aproape dreneaza hardwareul de baterie si putere, este absolut impresionant! 

Pot spune cu mana pe inima ca la ora actuala este telefonul care trebuie cumparat daca folositi smartphone-ul dumneavoastra si la altceva decat facebook, messenger sau Youtube. Camera este de asemenea de-a dreptul extraordinara, sau mai bine zis, ansamblul de camere pentru ca Note 8 vine dotat cu doua. Ambele lucreaza simultan pentru a realiza instantanee superbe care permit o editare amanuntita ulterior.

Coreenii de la Samsung au reusit cu adevarat sa produca cel mai bun smartphone existent pe piata in acest moment!
SHARE

Centrul de Stiri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu