Eleganta si Eficienta Sportita cu Aerul Conditionat Gree Viola

Daca nu mai vreti sa va folositi de aerul conditionat vechi, simplu si cu consum ridicat de energie electrica, va recomand fara doar si poate, sa va orientati catre un aer conditionat Gree Viola, un brand care pe mine m-a cucerit din primele saptamani de utilizare datorita eficientei sale ridicate din toate punctele de vedere.


Modelul achizitionat de mine, cel cu Inverter de 12.000 BTU s-a dovedit a fi foarte eficient in ceea ce priveste racirea si incalzirea spatiilor (si cand spun spatii nu ma refer numai la casa proprie ci si la vile, camere de hotel, open space-uri, etc), compresorul cu care este dotat fiind special proiectat sa reduca cu aproape 65% consumul de energie electrica (in sfarsit facturi mai mici la Enel) si sa reduca impactul negativ asupra mediului inconjurator pe care aparatele de aer conditionat vechi le au si pe care toti ne chinuim atat de mult sa le minimizam.

Gama despre care va vorbesc si de care ma folosesc deja de o buna perioada de timp acasa, Gree Viola pe numele sau asa cum spuneam mai sus, este echipata si cu filtre de indepartare a particulelor de praf (ideal pentru cei alergici la praf si cu probleme de respiratie), dispunand deasemenea de multiple viteze si ventilator intern cu ajutorul caruia puteti alege gradul de silentiozitate al aparatului de climatizare.

Sa nu uit sa va spun si de functia wifi care este incorporata in aparat, aceasta facand posibil controlul aparatului de la distanta! Puteti porni remote aerul conditionat, astfel incat atunci cand ajungeti acasa, aici sa fie deja temperatura dorita (indiferent de anotimp). In felul acesta gradul de confort va creste considerabil si indiferent de cum este afara, nu va mai trebui sa asteptati deloc ca temperatura din apartament sa ajunga la un nivel confortabil.

Pe langa calitatile tehnice pe care le are acest aer conditionat de care sunt atat de incantata, trebuie sa va mai spun si ca el are un aspect, un design foarte elegant, incat oriunde il puneti, se va incadra perfect si nu va strica stilul decorativ al niciunei camere.

Puteti vedea mai amanuntit despre ce vorbesc si ce laud cu un singur click aici pentru a vedea intreaga gama de aparate de aer conditionat, astfel incat sa va alegeti un produs care sa se potriveasca cel mai bine nevoilor proprii si spatiului pe care il aveti de incalzit sau racit, in cazul meu, Gree Viola modelul cu 12.000 BTU fiind unul potrivit pentru a face fata unei suprafete de 20-30 mp.
SHARE

Ale

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu