Despre Noul iPhone X

Apple a reusit sa revolutioneze din nou industria telefoanelor mobile cu ajutorul noului terminal iPhone X! Un telefon care arata absolut demential si impresioneaza prin calitatea materialelor din care este construit. Pe fata si pe spate intalnim doua panouri de sticla care imbraca o rama realizata din otel chirurgical aproape perfect! 


Ecranul este acum mai mare, acesta merge din rama in rama si arata mai bine datorita faptului ca Apple a renuntat la „bezels” si la butonul home. Acesta din urma a fost inlocuit de o bara multifunctionala pe ecran care functioneaza cu aceleasi gesturi ca si terminalele cu Blackberry OS. 

Senzorul de amprenta a fost de asemenea eliminat, acum telefonul se foloseste de un senzor biometric care masoara caracteristicile fetei utilizatorului cu ajutorul unei camere infrarosu si a unui proiector. Datorita FaceID, noul iPhone X este la ora actuala cel mai sigur telefon din lume! 

Apple a dovedit anul acesta ca este intr-adevar unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume! Pretul este de aproximativ 1000 de euro la liber, urmeaza sa vedem daca iPhone X va fi o achizitie buna in contextul in care trebuie sa lupte cu Samsung S8, Note 8 si cu alternative ieftine care vin din partea producatorilor chinezi.
SHARE

Ale

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu