Cursul Bitcoin in Continuare Imprevizibil

Continuand sa fie cea mai scumpa moneda virtuala disponibila pe piata economica, Bitcoin a avut o evolutie fulminanta in 2017, urcand de la 8200 de dolari la aproximativ 15000 intr-o singura luna. Cu toate acestea, de la finalul anului moneda este in scadere, expertii afirmand ca bula economica care s-a creat in jurul acesteia in ultima perioada se va sparge curand.


Fondurile de investitii au fost principalii cumparatori de Bitcoin in anul 2017, iar faptul ca acestea au achizitionat atat de multe monezi a cauzat cresterea agresiva a pretului acestora. La ora actuala Bitcoinul inca nu are o utilitate foarte mare, dar modul in care aceasta este privita de catre lumea economica s-a schimbat fata de inceputurile ei.

Bitcoin a aparut ca si moneda de schimb pentru tranzactiile de pe piata neagra a internetului. Momentan aceasta inca se loveste de speculatii din partea persoanelor din intreaga lume, increderea fiind scazuta ca aceasta chiar va deveni o moneda de schimb utila in viata de zi cu zi. 

Cu toate acestea, foarte multe agentii imobiliare si chiar si dealership-uri auto au afirmat ca accepta si plata in Bitcoin.
SHARE

Centrul de Stiri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu