Tehnologia Copiatului, mai Evoluata ca Niciodata

Inca de la inceputurile sistemului educational, elevii si studentii au incercat dintotdeauna sa fenteze examenele. Acum, cu ajutorul tehnologiei avansate, acestia se folosesc de tehnici moderne pentru a reusi sa treaca de sesiunile imposibile. Site-uri de specialitate pentru tehnici de copiat, cum ar fi decopiat.com, comercializeaza o suita de dispozitive inteligente, ergonomice si imposibil de depistat pentru cei care vor sa aleaga o cale usoara de a trece peste examene. Spre exemplu, un dispozitiv foarte interesant este insasi pixul cu cartela GSM. Acest instrument de scris aparent inofensiv poate gazdui o cartela SIM si un emitator. Odata introdusa cartela in pix si apelat numarul acesteia, apelul se conecteaza instant, nefiind nevoie de nicio interventie suplimentara. 


Pixul de asemenea este dotat cu un microfon foarte sensibil care poate capta sunete de la o distanta foarte mare. Acesta are o dimensiune normala, la prima vedere aratand exact ca un pix normal, inofensiv. Dispozitivul se conecteaza la o casca japoneza de culoarea pielii care este foarte greu de observat in interiorul canalului auditiv. Casca are un difuzor puternic, care produce sunet de inalta calitate, dar care nu poate fi auzit din exterior, in cazul in care vreun supraveghetor incearca sa verifice studentul. 

Un alt dispozitiv, revolutionar in domeniul instrumentelor de copiat este mascat intr-un card bancar! Desi putin mai gros decat un card normal, acesta poate fi pozitionat intr-un portofel, sau chiar tinut in buzunarul sacoului, fara a da de banuit. Cardul, comercializat de site-ul decopiat.com, gazduieste si el o cartela SIM si un microfon ultrasensibil. In esenta, acest dispozitiv este un telefon mobil in miniatura, el poate primi apeluri, iar semnalul GSM este receptat de o casca japoneza care produce un sunet de inalta fidelitate. Bateria cardului dureaza pana la patru ore, mai mult decat indeajuns pentru un examen.

Site-urile de profil ofera solutii performante tuturor celor care vor sa aiba o sesiune linistita, sau care vor sa treaca un examen sustinut de un profesor prea sever sau exigent. Studentii pot fi mai linistiti acum in legatura cu restantele lor, avand in vedere ca pot achizitiona usor astfel de dispozitive pentru a putea naviga mai facil prin anii universitari.
SHARE

Centrul de Stiri

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Trimiteți un comentariu